Flexibla kassasystem med snabb uppkoppling

För bättre service

Cesar Mobile System är kassaregister och kortterminal i en och samma, smidiga handenhet. För full flexibilitet tillgås till och med Skatteverkets kontrollenhet trådlöst.

Cesar Mobile System kan beställas med en rad olika branschanpassningar. Häribland kan nämnas Casinoapplikationen, Torg- & Marknadshandel, Onboard Offline eller varför inte en smidig Restaurangapplikation att fritt använda på uteserveringen, stranden eller vid cateringleveranser.

Cesar Mobile är ett helhetsorienterat system som tillsammans med våra trådlösa handterminaler ger en unik funktionalitet som inget annat system erbjuder. De flesta företag och verksamheter behöver idag vara väldigt flexibla för att möta marknadens behov. Kunderna förväntar sig att kunna betala där de befinner sig, med kort eller kontanter och få med sig ett godkänt kvitto på köpet. För ditt företag är fördelarna många: Du får nöjdare kunder, mindre kontanthantering, större rölighet och ett snabbare kassaflöde. Du kan dessutom få dagsavslut och rapporter direkt ur terminalen. För att inte nämna statistik och rapporter på webben…

Skärmdumpar

Vi presenterar här ett par skärmdumpar på våra system för att kunna få lite mer inblick i hur programvaran ser ut och hur upplägget kan se ut. Nedanstående är exempel på enstaka installationer och layouterna kan skräddarsys väldigt mycket beroende på vilken bransch ni tillhör.

Frisör

1

4

7

2

5

8

3

6

9

Restaurang

10

13

16

7

11

14

17

8

12

15

18

9